Koka upp grädde och socker med vaniljstången. Slå på ljummen sockerlag över hallonen och låt svalna. Hacka lakritsen grovt och koka upp med vattnet, rör hela tiden tills det smälter
På tur står denna lakritspannacotta, toppad medhallonsås och en klick citronfrosting. Lägg på ett par msk hallonsås på pannacottan och sedan en klick citronfrosting
LakritspannacottamedhallonMed Kung Markattas lakritspulver gör du lätt den här ljuvliga lakritspannacottan som är en riktig dröm för dig som är lakritsfantast
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Servera med vaniljsås eller gräddglass. Blåbär/hallon. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.