Skala och hacka lök och vitlök och låt fräsa med kantarellerna. Späd med vin och grädde och koka upp. Smaka av med salt och peppar och rör i ost och örter
Red med lite maizena till önskad tjocklek och smaka av, krydda tills du är nöjd. Servera med tex tagliatelle, på bilden har vi Fusilli vilket kanske inte var den bästa pastan till men det var för Benjamin´s skull, han älskar att spetsa den på gaffeln när vi äter
Åter en jäktig dag efter jobbet med diverse missöden i min tidsplanering. Sprang in i affären och kom ut med pasta och lövbiff, som jag inte hade en aning om vad jag skulle göra med
Lövbiffspasta. Jag har tidigare nämnt att jag är tokig i pastasåser och just denna med bl. Tillsammans med ett glas rött vin blir det den perfekta helgpastan
Smaka av med salt och peppar. Lägg ner köttet i såsen och blanda med den nykokta pastan. Servera med färskriven parmesan, svartpeppar och hackad persilja
Smaka av med salt och peppar. Lägg ner köttet i såsen och blanda med den nykokta pastan. Servera med färskriven parmesan, svartpeppar och hackad persilja
Strimla lövbiffen och bryn den hastigt i en het panna med lite smör. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt lövbiffen och den kokta pastan och blanda ihop det med grönsakssåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.