Stek lövbiffsrulladerna i en panna med höga kanter tills det får fin färg på all sidor. Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Ta upp degen på en lätt mjölad arbetsbänk. Låt svalna på galler under bakduk. Lägg dem på bakplåtspappersklädda plåtar och låt jäsa under bakduk ca 20 minuter. Sätt under tiden på ugnen på 225 grader
Hetta under tiden upp en stekpanna och bryn köttet ordentligt på hög värme i ett par omgångar. Bjud nykokt grönsaksris till 400-500 g lövbiff eller rostbiff
Inte så klassiskt men det blir jättegott och matigare. Värm en stor kastrull på mellanvärme. Något jag verkligen önskar är att bo närmare en bra fiskaffär
)Hetta upp oljan i en stekpanna och stek köttet i omgångar på hög värme tills marinaden kokat in. Yakiniku pålövbiff (4 portioner)600 gram finstrimlad lövbiff0,5 dl sesamfrön1 msk olja10 cm finstrimlad purjolökYakinikumarinad1 dl japansk soja2 msk strösocker1 msk finriven ingefära0,5 msk sesamolja1 pressad vitlöksklyftaGör så hör. 600 gram finstrimlad lövbiff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.