Långkok på nöt- och fläskkött med ugnsrostad potatis, tomatsås och aioli
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kött400 g fläskkarré, i bit utan ben (eller skinka) 400 g högrev (eller ytterfilé) 33 cl öl 5 dl vatten 2 köttbuljongtärning
  • Tomatsås1 gul lök 1 grön paprika 2 gul paprika 2 klyfta vitlök 2 msk olja 50 g smör 2 msk tomatpuré 2 burk krossade tomater (à 400 g) 3 tomat, stora chilipeppar torkad basilika salt strösocker
  • Aioli2 äggula 2 dl rapsolja salt peppar vitlök chilisås
  • Örtsmör100 g smör, extrasaltat 1 klyfta vitlök färska örter, t ex basilika, oregano (alt torkade örter) flingsalt
  • Potatis3 bakpotatis paprikapulver olja salt ströbröd
  • Till servering baguette

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.