Inspiration till det fick jag när vi var på resturang Sjögräs i Stockholm, och jag fick ett så gott, mörkt bröd från Friends of Adam som jag tror var ett bikarbonatbröd
Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Den här glasstårtan, fylld med maränger och nutella är G U D O M L I G. Skrapa ur resten av nutellan i en micorfast skål och kör den nån halvminut, så nutellan blir lite lösare
Den här marängglasstårtan är gjord på mjölkfri glass och vegansk variant på Nutella. Barnen tyckte att den till och med var godare än Nutella (som de älskar)
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver och kanelen. Rör ner det rivna apelsinskalet i det kokande vatten och rör ner i kaksmeten
En glasstårta är tacksam på så sätt, den kan förberedas helt och hållet ett par dagar innan, och kan sedan snabbt plockas fram och stjälpas över på ett tårtfat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.