Vänner ramlade in på ett (föraviserat) glas vin under lördagensseneftermiddag, och efter en koll i kylskåpet och lite blädder i några tidningar kunde vi till vinet duka fram
Oliv- och tomatpaj. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
· Vänd ner mjöl- och kakaoblandningen. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Egentligen kunde denna gryta tjäna som ett exempel i enSås-skola. Och - vet ni. Så ser verkligheten ut. Ibland, när jag lagar vissa rätter, funderar jag på om de verkligen är värda ett blogginlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.