Torsk med västerbottenost, nötter och rödbetsrisotto
Dubbelhakornas välmående
Dubbelhakornas välmående
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torsk med västerbottenost, nötter och rödbetsrisotto
  • 4 portioner 1 stor rödbeta
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 msk smör
  • 3 dl arborioris
  • 2 1/2 dl torrt vitt vin
  • 5 dl buljong
  • 3 msk smör
  • 2 dl riven västerbottenost
  • salt
  • svartpeppar
  • 800 gram färsk eller tinad torskfilé
  • salt och svartpeppar
  • 1/2 dl skalade pistagenötter
  • 1/2 dl pinjenötter
  • 1 1/2 dl riven västerbottenost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.