Den här glasstårtan blev en riktig favorit när jag bjöd på den på påsken. Jag hade inte tid med att garnera den här tårtan destu mera utan valde att värma lite hallonmed lite socker i en kastrull och öste sedan på det på tårtan
Klä en form med avtagbar botten med bakplåtspapper eller smöra och bröa formen. Den vita chokladen är lite lurig att smälta men vispa den efter ett tag med en visp så löser den sig
Istället serverade jag god vaniljglass med färska hallon som jag strödde "lakritssocker" över. I somras upptäckte jag att Sia har en glass med just den smaken, men det blev lite "för mycket" för min smak
Häll i oljan tillsammans med kakao, lakritspulver, hallonenoch honungen och mixa lite till. Jag har helt snöat in på Annikas paleomuffins, har gjort dom massor med gånger nu då jag tycker dom fungerar väldigt bra som ersättning för godis och annat onyttigt som man ju lätt kan bli sugen på på helgerna/kvällarna
När man överraskar med mjölkfri flädercheesecake medhallonochlakritsoch känner vårvärmen komma. Det är så spännade att baka med produkter jag normalt sett inte är van vid och se att det faktiskt fungerar att baka mjölkfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.