Arbeta sedan in den hackade chokladen och jördnötterna med händerna. Sätt på ugnen till 180 grader och täck en plåt med bakplåts papper. Forma små eller stora bollar, beroende på hur stora du vill att dina cookies ska vara, utav degen med hjälp av en sked och lägg dem på bakplåts pappret, platta till dem lite så att de blir ungefär 2 cm höga. In i ugnen i ca 10-12 minuter, bli inte lurade av att de känns lite för mjuka, låt de kallna i 5-10 minuter så kommer de bli lagomt hårda. 250 g mjölkchoklad
Dessa chokladkakor är härligt mjuka och fyllda med vit choklad. Vänd ner de torra ingredienserna och den hackade chokladen och forma till en deg (jag hjälpte till med handen)
Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa
he ner chokladen på pajdegen i mitten. medans smälter du chokladen i en kastrull på spisen och när den har smält blanda ner 1 msk mjölk. stell den i ugnen 5-10 min. 100 g choklad
Så fort man börjar äta det man åt innan (för det kommer du garanterat ha en massa cravings efter i och med att du går på svält-diet) så kommer du gå upp de kilona du tappade och kanske till och med mer därtill eftersom du svält din kropp, tappat muskelmassa och därmed sänkt din förbränning
-)Ni får receptet på tårtan idag så kommer recepten på den andra maten imorgon. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Häll smeten i en smord långpanna eller med bakplåtspapper. Mät upp vaniljvisp, muscovadosockret, sirapen och chokladen, bruten i mindre bitar, i en kastrull
I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Smarriga bollar som är betydligt nyttigare än vanliga chokladbollar. 2-3 msk mandelsmör eller jordnötssmör. 3-4 msk vatten. 2-3 msk mandelsmör eller jordnötssmör. 3-4 msk vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.