Ett tips till vårens alla fester. Långpanna är ett perfekt sätt att baka många kakor snabbt. I helgen som var bakade jag en cheesecake med två fyllningar, en bärfyllning och en med smaka av citron, som jag kan rekommendera, både god och lätta att baka
Lägg i päron (använd med fördel mjuka päron, eller konserverade) och häll över fyllningen. 6 st mjuka, skalade och klyftade päron. 6 st mjuka, skalade och klyftade päron
Tricket är att få till den perfekta konsistensen på kakorna, krispiga men ändå mjuka. Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor
När det vankas kalas är det perfekt att baka i långpanna, och nu när rabarbern är som spädast, tunnast och godast vore det ju dumt att inte baka en rabarberkaka till min födelsedag
100 g smör. 1100 g vit choklad. 12 ägg. 12 dl socker. 12 tsk vaniljsocker. 12 1/2 dl vetemjöl. 1ev. skal från en limeBlanda ägg, vaniljsocker och socker
Jag har spenderat ett antal timmar i köket i helgen för att försöka hinna göra klart vetebrödet och de flesta småkakorna inför kafferepsfinalen som är nästa söndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.