Kycklingtaco. Servera med nachochips, mangosalsa och dressing. Hetta upp olja i en stekpanna som tål ugnsvärme och fräs kycklingfärs, lök och vitlök på medelhög värme så att kycklingfärsen blir helt genomstekt
Blanda ihop saften från en lime med olivolja, salt och peppar och ev chilipulver. Ett väldigt gott och enkelt tillbehör nu när värmen börjar komma är mangosalsa
Ingredienser Portioner. 4-6 2 mango 1 röd chili 1 liten rödlök 2 - ca 3 msk färskpressad limejuice 1 dl hackad koriander eller persilja 2 msk olivolja 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Denna salsa/sallad blev jag bjuden på av mormor efter jobbet en dag och kunde inte undgå att göra själv efteråt då den var så in i norden god (och enkel att göra), så här delar jag nu med mig av receptet
mogna mango. 1salladslökar. 1liten bit färsk chili, styrka efter egen smak. 1lime, pressad. 1svartpeppar1. Skär mangon i bitar, strimla salladslöken och finhacka chilin
Gröp ur avokadon med en stor sked. Mangosalsan är klar att serveras. Lägg i skålen med mangon. 11 dl hackad bladpersilja eller färsk koriander (valfritt)Skala mangon med en potatisskalare
Rör ihop Philadelphia-osten med resten av fajitakryddan. Fyll tacoskalen med den stekta kycklingen. Toppa med en klick Philadelphia-röra och servera med mangoriset
1 mango. 2 avokado. en bit gurka. 0,5 paprika. en bit chili. 0. 5 rödlök. lite lime saft. olivolja. salt. svartpeppar. Finhacka grönsakerna och blanda ihop allt i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.