visst är det något alldeles extra speciellt med just fredagar. Fredag innebär ju dessutom att snart har ännu en vecka gått, och just nu närmar vi oss andra advent med andra ord
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Prova med en sticka för att se om köttsaften är klar och genomskinlig. 16 kycklingfiléer Salt Grovmalen svartpeppar Smör Marinad 1 dl olivolja 1 dl balsamvinäger 3 msk honung 1 tsk grovt havssalt 1 tsk grovmalen svartpeppar 1 msk timjan 1 msk oreganoUgn 200° Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.