Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Blanda den varma potatisenmedspenaten, fint skivad lök och rädisor. Dela potatisen på mitten och lägg i en långpanna tillsammans med halverade vitlöksklyftor, lite olivolja, salt och peppar
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisaroch inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Skala och hacka vitlöken grovt. Det är lätt i att man hamnar i ett ekorrhjul när det gäller vilken sorts potatisrätt man serverar till middagen vare sig det är till vardags eller fest tycker jag
Rikligt med olivolja tillsattes till en ugnsform ochpotatisen lades med den runda delen nedåt. Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan
Sätt ugnen på högsta temperaturen med grillen på och lägg in den delade paprikan. Fyllningen av ricottaost ochrostad paprika får en härlig touch av rivet citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.