-) Jag vet att jag bara kommer att blibesviken om detinte "smakar som mammas". Med perfekt saltad potatisoch den litepepprigasåsen till köttet så blev det ännu en fullpoängare till mamma
De blir mer av smaksättare tillpotatisen som håller formen. Inte för tjocka - då tar det alldeles för lång tid att blifärdigtoch de andra grönsakerna försvinner helt och hållet eller blir brända
Stek deti en mycket het panna i en blandningav smör ocholivolja. Var inte rädd för att steka köttet hårt, ytan kommer nästan att se bränd ut när den blirkaramelliserad men det är där mycket av smaken sitter
Stek dom på medelstark värme så dom får yta på bägge sidoroch droppa liteworcestersås på dom. Sås. Slå upp ströbröd i bunke rör ned grädden och låt det svälla
Related PostsGOD JULHallongrottor med kanel tillpingstAtt bjuda …Recept på världens godaste bullarProteinpulver dryck -Nyttigoch mättande Hallon ochlakrits shakeTårtkalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.