Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål ochsmakaavmed salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Därav har jag lagat en massa olika kallasåser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kallafavoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Smakaavmed peppar och tabasco. Vänta med att salta tills såsen stått i kylen i ett dygn. Detta för att undvika att såsen blir för salt, då rommen släpper sälta och blir lite saltare efter ett dygn
En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig ochsåsen blir godare
Till fisken hade vi kokta färskpotatis och en kallsåsmedsmakav lime och sambal oelek. Rör i hop alla ingredienser och vispa såsenmed en elvisp till den tjocknar
Servera kakan med glassgrädde. En favoritav mina cheesecakes. Det har varit både det ena och andra som gjort jag inte suttit vid bloggen alls men nu ska jag försöka ta igen mig
Smakerna passade väldigt bra tillsammans. Den här kallasåsen är ytterligare ett exempel på en maträtt som visar sig bli mycket godare än vad jag trodde att den skulle bli
Såsmedsmakav citron, honung, senap och päron. Själv så rörde jag ihop en sås som vi hade till. Gnid in laxen med olja, salta och krydda laxen med seafood fish krydda
Vispa tills moset känns fluffigt och krydda med salt, peppar, persiljaoch vitlök. Forma bullar i lagom storlek och lägg på en plåt med smör eller bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.