Blanda kyckling, paprika, tomater, pancetta, spenat och de rivna ostarna luftigt med en gaffel. Kör mjöl och smör till en smulig massa i matberedare monterad med kniv
Här är en kycklingpaj fylld med diverse godsaker som vi bjöd på för ett tag sedan. Fräs upp spenaten i smör, kläm i en vitlöksklyfta och låt fräsa med en stund
Kycklingpaj. Smaka av med salt och peppar. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. 1 gul paprika. 1 röd paprika. Späd med grädde och mjölk och låt småkoka i ca 3 min
ÄggstanningVispa ihop ägg, mjölk, paprikapulver och salt, häll det över fyllningen. Stek kycklingbitarna i smör tillsammans med spenat och pressad vitlök
På med lite peppar. Klä pajform med smördeg. Häll i fyllningen, på med halverade tomater och riven ost. Servera med en god sallad, gärna med isbergs, tomat, gurka, rödlök, majs och italiensk salladskrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.