Synd, för personligen hade jag kunnat sitta där på en filt på gräsmattan i den ljumma kvällssolen hela kvällen, det är ju precis sånt där som jag gillar mest med sommaren
Strö över pajen vid serveringen ihop med persilja. Ta upp och tryck ut pajdegen i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Skär kycklinglåren i bitar och stek i en stekpanna med smör, ca 10 mi-nuter. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda i mitten av ugnen, ca 10 minuter
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Strö över persilja och servera med en klick lätt crème fraiche. Tillsätt selleri, tomatkross, köttbuljong, spansk peppar, äpple, rostad paprika, salt och peppar
Krydda fisken med salt och peppar. Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis delad i stora bitar (se bild), kokta ärter och lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.