Blanda samman ingredienserna till pajdegen. Kycklingpaj. Strimla purjolök, paprikorna och bryn dom lätt. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. 1 dl matlagningsgrädde
mozarella. Knåda ihop till en deg, och platta ut i pajformen. Den här blev jag alltså bjuden på i lördags men det lär inte dröja innan jag gör den själv för den var riktigt god och en paj som hela familjen lär tycka om
Rulla ut smördegen och lägg den i en pajform. Strimla de soltorkade tomaterna och tärna fetaosten. Blanda kyckling och grillkrydda och lägg i pajskalet tillsammans med tomater och fetaost
Skala och hacka grönsakerna och fräs alltsammans i en stekpanna tills det är nästan genomstekt. Häll på tomatpuré, sambal oelek, rött vin och alla kryddor och låt puttra en stund
Ställ in den i kylskåpet för att stela till. Dela sedan tomaterna på mitten. Häll av vätskan från champinjonerna, om de är hela rekommenderar jag att ni delar de i minst hälften, men gärna i fyra delar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.