Men då mättar den mången mage på en endaste paj och den passar perfekt tillfredagsmyset. Nu är det minsann dags att skicka denna paj vidare till er så här dagen-mitt-i-veckan till ära
Denna gången gjorde vi kycklingpaj, men äter man inte kyckling så går det bra med zucchini också. Jag skivade blomkål på mandolinen till salladen, det ser så himla fina ut i tunna skivor
Strimla kycklingen till önskad storlek. Bryn kycklingen och tillsätt curryn när kycklingen fått färg. Häll sedan ner créme fraichen och puttra någon minut till
Tillsätt kokvattnet från kycklingen samtidigt som du rör om. Låt koka under lock tills kycklingen är färdig, ca 15 min. Sänk värmen och låt allting småsjuda långsamt tills morötterna mjuknar, ca 10-15 min
Till pajskalet har jag använt denna matpaj. Ett LCHF-recept på en riktigt god och matig bacon och paprikapaj som är lättlagad och perfekt att ha dagen efter eller varför inte på en buffé med blandad mat
Fyllning. Tina kycklingen. Skiva salladslöken fint. Dela, kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling
Såg till min stora förfäran att receptet försvunnit från bloggen, så här slänger jag upp det igen. Avsluta med resten av laxblandningen och till sist spenatröran
Så här lagom till helgen så får du min nya variant på chips med dip, både godare och framförallt nyttigare än butikernas potatischips, ostbågar och dipmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.