Den här går så snabbt att svänga ihop och smakar som att man är på semester. Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kyckling på en blinkning
Servera med ris och sallad. Mums säger jag. Det var det godaste och enklaste jag ätit på länge. Går fort och förbereda och sedan sköter det sig i ugnen
Banka ut kycklingfileérna så att de blir tunna. Gjorde en balsamikosås som verkligen var det lilla extra, i min smak perfekt till den fyllda kycklingen
Då kan man syssla med annat under tiden. Den är med andra ord perfekt vardagsmat. Blanda sedan allt med makaronerna och häll över det i en ugnssäker form
Linsgryta med rött thairis och grönsaker. Smaka av med salt och pressad lime. Ett sätt att underlätta tycker jag är att förbereda veckan med middagsidéer
Min syster var ute och åt hos oss och vi bjöd på kycklingfilé medsmak av vitlök och rosmarin. Bryn dem i smör i en stekpanna och krydda med salt, peppar och rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.