Till huvudrätt på lördagskvällen lagade jag en kycklingrätt med champinjoner ochgrilladpaprika. Skär paprikan i små bitar och blanda med creme fraiche, chilisås och kryddorna
I kväll blir det barnens favorit till middag - köttbullar fyllda med mozzarella ochgrilladpaprika. Jag använder grädde istället för ägg att binda smeten medoch tar pofiber istället för skorpmjöl
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Skär kycklingfiléerna på längden och bryn dem så det får färg i en panna. Här kommer receptet på en lättlagad kycklingrätt med smak av paprikaoch tomat
Använd med fördel dubbla påsar och låt det marinera några timmar. Kolla noga med en kniv. Vi brukar inte använda termometer när vi grilladkycklingfilé utan kör mer på känsla och skär lite i den innan vi tar den från grillen för att vara helt säkra på att den är klar igenom
Fyll kycklingfiléernamed pesto. ) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.