Blanda honung, olja, soja, riven vitlök, chilisås, chili explosion och chermoula i en skål. Häll marinaden i plastpåsen och gnid den runt om kycklingvingarna
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Jag har bara haft häcken full med saker. Man skulle kunna tro att jag fått någon sorts ät-slash-skriv-störning och helt enkelt slutat att laga mat och skriva om det
Använd med fördel dubbla påsar och låt det marinera några timmar. Kolla noga med en kniv. Vi brukar inte använda termometer när vi grilladkycklingfilé utan kör mer på känsla och skär lite i den innan vi tar den från grillen för att vara helt säkra på att den är klar igenom
Fyll kycklingfiléernamed pesto. ) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.