Kycklingfilé fylld med paprika och salami
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • 18 skiva salami
  • 11 st röd paprika
  • 1 salt och peppar
  • 11 msk smör
  • 12 dl vispgrädde
  • 11 dl vatten
  • 11 msk kycklingfond
  • 11 msk kinesisk soja
  • 1 ris
  • 1 sallad
  • 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med: ris sallad Ugn: 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. Paprikan som blir över sparas till topping. Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Lägg över i en ugns-fast form.
  • 1 Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen. Strö över resten av paprikan. Baka i ugnen i 20 minuter. Servera med ris och sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.