De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Fantastisk god middag med många spännande smaker. När hösten smyger sig på känns det extra viktigt att äta mat med mycket grönsaker och mycket färg för att få extra energi
Blanda färsen med lök, vitlök, citron, sambal oelek, spiskummin, persilja, salt och peppar. Vispa creme fraiche tills den tjocknar och blanda med ajvar
Smaka av och krydda eventuellt med salt och peppar. Sås. Toppa med cashewnötter och servera genast. Blanda alla ingredienserna till såsen och ställ åt sidan
Gnid in kotletterna med vitlök, citronskal och örter. 4 fläskkotletter med ben. Stek kotletterna ca 3-4 minuter på vardera sida i rikligt med smör och olivolja. 4 fläskkotletter med ben
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.