Kycklingbiffar med äpple och curry i krämig sås
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 10.5 isbergssalladshuvud
  • 1400 g kycklingfärs
  • 11 äpple, grovt rivet
  • 11 msk curry
  • 10.5 dl mango chutney
  • 11 tsk salt
  • 12 tsk olja till stekning
  • 13 dl vatten
  • 11 hönsbuljongtärning
  • 11 dl grädde1 Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skölj salladsbladen ordentligt i kallt vatten. 2 Blanda färsen med äpple, curry, mango chutney och salt. Hetta upp en nonstickstekpanna med lite olja i. Klicka i färssmeten och stek små biffar tills de är genomstekta och har fin ljus stekyta på båda sidor. 3 Häll på vattnet och smula ner buljongtärningen. Häll i grädden och låt sjuda ca 8 min. Servera med ris och sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.