11 dl
grädde1 Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skölj salladsbladen ordentligt i kallt vatten. 2 Blanda färsen med äpple, curry, mango chutney och salt. Hetta upp en nonstickstekpanna med lite olja i. Klicka i färssmeten och stek små biffar tills de är genomstekta och har fin ljus stekyta på båda sidor. 3 Häll på vattnet och smula ner buljongtärningen. Häll i grädden och låt sjuda ca 8 min. Servera med ris och sallad.
Vispa grädden, rör ner chilisås, curryochlite salt. Ta upp på skärbräda och skär iskivor. Om du inte köpt färdigt utbankade kycklingfiléer, banka ut filéerna
Häll av och blanda sedan förslagsvis pastan medtomatsåsen samt hackad persilja. skala och hacka lök samt pressa vitlökoch lägg i en kastrull medolivoljan
Lägg i hälften av pastan och därefter kycklingfräset, skeda sedan över tomatsås, strö i hälften av mozzarellabitarnaochklickairicottan fördelad jämnt över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.