Jag hoppas ni haft en fin helg och njutit av ledighet och vackert väder. Vi har haft en fantastisk helg här på ön och jag har blivit bortskämd av familjen med presenter, blommor, god mat och tårta
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Ansa svampen och dela större svampar i bitar. Lägg tillbaka svampen. Salta och peppra dem. Lyft ur den ur pannan, klicka i lite mer smör och bryn kycklingen väl runt om
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butikenigen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.