Fortsätt med att woka grönsakerna och löken i olja lite lätt, i med ananasen och lite salt. Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kycklingpå en blinkning
Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet. Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Lägg påkycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. Häll på grädden och baka i 20 minuter. 4 st kycklingfiléer
1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Snitta skinnet påkycklingen, lägg den i påsen och klappa in marinaden. Hela familjen älskar kyckling i lergryta, och jag gör ofta likartade varianter men sällan samma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.