Skär kycklingen i mindre bitar och låt marinera ca en halvtimme. Servera på pasta eller ris. Stek eller woka kycklingen i lite olja tillsammans med broccolin och paprikan tills kycklingen är väl genomstekt
Salta och peppra samt smaka av. Kom bara ihåg att sila den förendu lägger den upp på tallriken. Det gör du i en ytterst het stekpanna tillsammans med lite olivoljaeller rypsolja, inte smör då det bränns mycket fort i den högatemperaturen, däremot kan du mot slutet av stekningen klicka ien liten bit smör för att ge den goda smaken
Fortsätt med att woka grönsakerna och löken i olja lite lätt, i med ananasen och lite salt. Den här går så snabbt att svänga ihop och smakar som att man är på semester
Lägg på kycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. Häll på grädden och baka i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.