Inlägget Tikka masala med kyckling eller oumph dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 4 portioner tikka masala Marinad. 900 g kycklingfilé eller 2 påsar Oumph The Chunk 1,5 dl turkisk yoghurt 1 msk garam masala 1 tsk svartpeppar 1 tsk korianderpulver 1 tsk paprika- eller chilipulver 1 tsk salt Tomatsåsen. 4 portioner tikka masala. 1 msk garam masala
1 burk tikka masala sås, ca 450 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklingbröstfilé 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 burk tikka masala sås, ca 450 g 3 dl jasminris 1 röd chili 2 dl Arla Köket® matyoghurt
Igår kväll åt vi kyckling med garam masala. 5 påse garam masala1 burk kokosmjölk1 msk olivolja1 finhackad vitlöksklyfta1 msk finhackad ingefära250 g broccolibuketter. Lägg tillbaka kycklingen med löken och häll i garam masala och stek under omrörning i 3 minuter. 5 påse garam masala
4 2 gula lökar ca 600 g minutfiléer av kyckling 3 msk olja salt svartpeppar 350 g tikka masala sås 3 dl gröna ärter 2 dl matlagningsyoghurt 1/2 spetskålshuvud (à ca 400 g) 1/2 lime Till servering naanbröd ris (gärna saffransris) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll på tikka masala såsen och koka tills kycklingen är klar. Martina Ca 570 kcal/port med ris Ca 348 kcal/port utan ris 4 port 1 msk olja 500 g kycklingfilé 2 röda paprikor 1 gul lök 1 burk tikka masala (jag hade denna burken ) 3 dl okokt ris 1 tsk gurkmeja salt Gör så här. 1 burk tikka masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.