Jättegott. Lagade den med kyckling och bytte ut <span style="background-color: rgb(245, 245, 245);">bockhornsklövern mot senapsfrön och funkade bra tycker jag. Gick även hem hos barnen! </span>
Jättegott. Lagade den med kyckling och bytte ut <span style="background-color: rgb(245, 245, 245);">bockhornsklövern mot senapsfrön och funkade bra tycker jag. Gick även hem hos barnen! </span>
Servera kycklingenmed Raita, ris och gärna naanbröd. Smaka av med mer salt och socker, och späd med mer kokosmjölk, grädde eller vatten om det blir för tjockt
Servera med naan- eller pitabröd. Blanda currypasta med oljan i en stor plastpåse. kycklinglårfilé. Lägg över kycklingen på ett ugnssäkert fat och tillaga i mitten av ugnen, ca 30 minuter
4 2 gula lökar ca 600 g minutfiléer av kyckling 3 msk olja salt svartpeppar 350 g tikkamasala sås 3 dl gröna ärter 2 dl matlagningsyoghurt 1/2 spetskålshuvud (à ca 400 g) 1/2 lime Till servering naanbröd ris (gärna saffransris) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Serveras med ris, gärna raita sås och naan bröd. Värm oljan i en stekpanna eller wook och fräs ihop tomater, vitlökspulver och ingefära cirka fem minuter
Kommentarer
Johan Ullman
Jättegott. Lagade den med kyckling och bytte ut <span style="background-color: rgb(245, 245, 245);">bockhornsklövern mot senapsfrön och funkade bra tycker jag. Gick även hem hos barnen! </span>
Johan Ullman
Jättegott. Lagade den med kyckling och bytte ut <span style="background-color: rgb(245, 245, 245);">bockhornsklövern mot senapsfrön och funkade bra tycker jag. Gick även hem hos barnen! </span>
Logga in eller Registrera för att kommentera.