Bryn kycklingen i en stekpanna med olja. 450 g kycklinglårfilé. 80 g tikkamasala. Dela filéerna i tre bitar och blanda dem med currypasta i en plastpåse
Inlägget Tikkamasala med kyckling eller oumph dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Lika god att tillagas med kyckling eller oumph om man vill ha den vegetarisk
4 2 gula lökar ca 600 g minutfiléer av kyckling 3 msk olja salt svartpeppar 350 g tikkamasala sås 3 dl gröna ärter 2 dl matlagningsyoghurt 1/2 spetskålshuvud (à ca 400 g) 1/2 lime Till servering naanbröd ris (gärna saffransris) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Dela kycklingen i två bitar och salta. Låt kycklingen steka med i grytan i några min. 500g kycklinglårfilé. 1 msk garam masala. 500g kycklinglårfilé. 1 msk garam masala
Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.