Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
Stek sedan kycklingen i smör tills den fått fin färg. Vispa ur stekpannan med creme fraiche och grädde, rör ner garam masala krydda och tamarisoja och smaka av
Bryn kycklingen i en stekpanna med olja. 450 g kycklinglårfilé. 80 g tikka masala. Dela filéerna i tre bitar och blanda dem med currypasta i en plastpåse
Inlägget Tikka masala med kyckling eller oumph dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Lika god att tillagas med kyckling eller oumph om man vill ha den vegetarisk
Skär kycklingfilén i mindre bitar. En favorit är Chicken ButterMasala som ofta är ganska mild i smaken så jag gjorde en med lite mer klös i och med en hel del smör och grädde i också för att verkligen ge skäl för namnet på rätten
Skär kycklingfiléerna i strimlor och fräs dem i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 5 min. 500 g kycklingbröstfilé. 1 burk tikka masala sås, ca 450 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklingbröstfilé 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 burk tikka masala sås, ca 450 g 3 dl jasminris 1 röd chili 2 dl Arla Köket® matyoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.