Ingredienser Portioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Skär bort alla småben på fisken och skär den i mindre bitar. Salta mycket lätt med ½ tsk salt. Tillsätt dem samt crème fraiche, vatten, pressad apelsin och fiskbuljongtärning till den frästa löken
Tonfiskgratäng. En god och nyttig gratäng som smakar jättegott med en god sallad till. Tillsätt avrunnen tonfisk, creme fraîche och grädde och låt koka upp
Moqueca är en utsökt brasiliansk fiskgrytamed smak av kokosmjölk, paprika och tomat. Inlägget Moqueca- Brasiliansk fiskgryta dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.