@vardagsmatalajess. Vardagsmat a la Jess på Facebook. Tonfiskgratäng med potatis. Godkväll allesammans. Ja, här sitter jag och skriver sent en söndagskväll
Detta är perfekt mat en vardagkväll eller till lunch när man vill att det ska gå fort. Tjockkockens tonfiskcurry, ca 4 port. Låt grytan puttra ca 5-10 min när du lagt i tonfisk och getaost – sen är den klar att servera. fiskgrytagrytatonfisktonfiskcurry ca 4 port
Här kommer receptet på fiskgratängen som jag serverade till middag igår. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen
Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Ingredienser Portioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.