Kryddig morotskaka med saffransglasyr
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g fikon
  • 75 g valnötter
  • 100 g mörk choklad
  • 3 st ägg
  • 4 dl rörsocker
  • 5 dl morot
  • 1.5 dl solrosolja
  • 1 st apelsin
  • 3.5 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 2 tsk kanel
  • 1.5 tsk malen ingefära
  • 1 tsk kardemummakärnor
  • 0.5 tsk muskot
  • 100 g färskost
  • 50 g smör
  • 1.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 g saffran
  • 0.5 st apelsin
  • mandelspån
  • apelsinklyfta
  • fikon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.