Okej, rotmos och morotskaka kanske inte är direkt jämförbara förutom den gemensamma nämaren. Hur som haver - kakan är väldigt god och med glasyren på blir det ännu bättre
Smörj en form och "bröa" med socker. Kakan är gudomligt god om man gillar kryddigheten. Under tiden kakan gräddas kan man med fördel ta fram smöret så det blir rumstempererat
Smörj en form och "bröa" med socker. Kakan är gudomligt god om man gillar kryddigheten. Under tiden kakan gräddas kan man med fördel ta fram smöret så det blir rumstempererat
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Supergod, saftig morotskaka. 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med). 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med)
Naturligtvis kan ni ertsätta sötningsmedletmed socker. Klä en form med bakplåtspapper (jag använde en rund form med avtagbara kanter, cirka 21 cm/diametern) och häll i smeten
Blanda mjölet med lite kallt vatten och rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.