Smält smör eller margarin och låt svalna. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Ha kryddorna i smeten, tillsätt därefter växelvis mjöl/havregryn/bikarbonat och det smälta fettet
Jag vågar nog säga att den saftigamorotskakan ligger chokladen hack i häl. För en tid sedan bakade jag mina första morotsmuffins och gjorde cupcakes av dem (se Morotscupcakes med kanin)
) Gillar stora saker i Kitchen Aid och små. Morotskaka är ju definitivt en favorit. Vispa olja och socker tills det blir vitt, i med morötter och ägg, kryddor och bakpulvren
Sen att dem blir stora ochsaftiga är bara ett plus i kanten. Enkla chokladmuffins som man snabbt svänger ihop och som inte kräver mycket av ens tid är ett toppen alternativ att ha till hands ibland
Tina FallgrenE saftigoch god morotskaka är svår att motstå. Så i det här receptet har jag lagt till lite så att man dels får mer glasyr och dels använder upp hela burken med philadelfiaost
Kycklingen blir verkligen saftigoch perfekt tillagad. Det jag har lagt till utöver min vanliga variant är purjolök och vispgrädde i blandningen som läggs över kycklingfiléerna innan ugnen gör sitt
Det önskades morotskakak på brunch-buffén igår, och då letade jag upp ett LCHF morotskaka på nätet. Jag är inte så mycket för kakor, baka och sötningsmedel
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.