Som ett sista och färgglatt tillbehör till denna husman koktes ett gäng Brysselkål några minuter i saltat vatten innan dessa sedan lades i en stekpanna med smör och honung för sin sista rundsmörjning
Gör samma sak medbrysselkålen i sin form, och sätt in formarna i ugnen. Brysselkål är en av mina favoritgrönsaker, och jag tycker dijonvinaigrette är ett fantastiskt tillbehör
Stek korvköttet tillsammans medrosmarinkvistar, peperoncino och den oskolade vitlöksklyftan. Vi kryddade den med fänkål, vitlök och peperoncino (italiensk chili)
Blanda ner alla kryddorna utom vinet i färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla i vinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
färska örtkryddor (jag valde citrontimjan och rosmarin). Lägg potatisarna i en ugnsfast form och tryck till dom lite lätt med hjälp av baksidan på en slev så de krossas en aning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.