4 portioner. 1 kg färskpotatis eller delikatesspotatis. 3-4 vitlöksklyftor. olivolja. flingsalt. 1 dl blandade helst färska örter (gräslök, persilja, basilika), frusna örter går bra också
Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Paprikasås. Mixa paprikor, crème fraiche, timjan, persilja, cashewnötter och prästost i en matberedare med kniven monterad
Skrubba potatisen och koka den. Häll av vattnet och ånga den torr. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och tryck till den med baksidan av en sked så den krossas
Grekisk citron och vitlöksrostad potatis. Den här potatisen är så otroligt god. Man kan verkligen drömma sig bort till en liten grekisk taverna med blårutiga dukar när man äter den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.