salt och peppar. 250 g kycklingfilé. 100 g körsbärstomater. 1 msk kycklingfond. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st gul lök 100 g körsbärstomater 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med
Efter en snabb inventering av innehållet i kylen kom jag fram till beslutet att göra kycklingmed feta ochsoltorkadetomater som jag lagt ut recept på tidigare här på bloggen
På med ev LITE salt, peppar ochkycklingkrydda. Superenkel och god kycklingrätt. Knorr kycklingkrydda. Hacka purjon och fräs tillsammans med baconet, lägg åt sidan
Potatissalladen är perfekt till färsbiffar, kyckling eller annat kött. På jobbets lunchrestaurang serverades potatissalladmed pesto och till det färsbiffar och en rökig tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.