1 kg
tärnade och kokade jag i en gryta med vatten, lök, vitlöksklyfta, timjan, rosmarin och lagerblad i ca 5 minuter sen lät den ligga i lagen och svalna Sen använde jag kyckling spadet och kokade jag en laddning (1kg) tärnad sötpotatis, men det är överkurs och inget ni behöver göra. Jag gillar bara hur smaken blir på sötpotatisen när den är kokad i kycklingfond, och varför skulle inte ni prova det gör den annars tråkiga maten både mer lättlagad och roligare när fler smaker är med i leken.
200 gr
tärnad kyckling
150 gr
tärnad kokt sötpotatis
150 gr
rostat pumparöra (se recept)
Värm allt i mircon, stekpanna eller ugnen och njut.
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
lagen och svalna. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lite salt. Så kommer vi till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan
lagen och svalna. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Hittade två franska kycklingar i min matbutik och slog till direkt. Det är i praktiken bara två raser av kyckling som säljs i Sverige och de går inte att skilja åt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.