Servera medkrispig kyckling. Före det tillredde jag en riktig salig grönsaksröra medfetaost. Sen kryddade jag dem med grillkrydda och dubbelpanerade dem (graham mjöl-ägg-ströbröd)
Toppa med knaperstekt bacon, valnötter och lite svartpeppar. Koka rödbetorna mjuka med skalet på, ca 30 min. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs löken med rödbetorna ca 2-3 min. Slå äggsmeten över rödbetorna i pannan och låt steka på medelvärme ca 10 min. Smula över bitar av fetaost och lite salt och peppar och grädda i ugn ca 5 min. 150 g Fetaost
fetaost, aioli och Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce. Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. Lägg i en form med bakplåtspapper, krydda, strö på ost och ringla över lite olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.