Rödbetsfrittata med fetaost och krispig bacon- och valnötssallad
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 400 g Rödbetor Färsk
  • 1 st Rödlök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 5 st Ägg
  • 2 dl Vispgrädde
  • 1 dl Mellanmjölk
  • 0.5 msk Grönsaksbuljong
  • 1 msk Timjan - färsk
  • 150 g Fetaost
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 120 g Bacon Skivat
  • 225 g Haricot Verts Fryst
  • 30 g Salladsmix
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 st Citron
  • 70 g Valnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.