Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Servera med potatisen och gärna en sallad. 12 msk dijonsenap. 11 kg potatis, gärna rödskalig olivolja salt 600 g quornbitar 0,5 tsk salt 0,5 tsk peppar 2 msk rapsolja, att steka i 3 klyftor vitlök 1 gul lök 4 dl crème fraiche (kan bytas till havre fraiche) 2 tsk mörk soja 1 msk äppelcidervinäger 4 msk dragon, torkad 2 msk grönsaksfond 2 msk dijonsenap 8 soltorkade tomater, klippta i bitar. Stek lök och vitlök i stekpannan med quorn på medelvärme i ca 5 minuter
Skär potatisen i mindre bitar och vänd försiktigt ner potatisen i skålen tillsammans med rödlöken. Blanda ihop creme fraiche, gräddfil, dijonsenap, dill och vitlök i en skål
Om du vill lyxa till din pastasås kan du även vända i räkor tillsammans med laxen. 6 portioner krämig laxpasta. 1 tsk dijonsenap. 6 portioner krämig laxpasta. 1 tsk dijonsenap
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tills såsen kokat ihop något. Skär kycklingen i mindre bitar och stek tillsammans med lök och vitlök i fettet från baconet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.