2 portioner pasta ev. 12,5 msk vetemjöl 4 dl mjölk 1-3 msk grädde eller smör 140-200 g bacontärningar eller kassler eller rökt skinka i tärningar 0,5 tsk salt 0,5 krm malen vitpeppar ev
Mycket krämigtoch gott. Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver ochbacon
Servera den krämigapastanmedbacon- och äppleblandningen. Blanda ihop dem medbaconet. Häll i oljan i stekpannan, stek purjolök och äpple tillsammans med paprika pulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.