4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Förra helgen tog vi ett par pauser mitt i allt spacklande och slipande och åkte ut med båten. Jag serverade med surdegsbröd men det går lika bra med vanligt hamburgerbröd eller några skivor gott lantbröd
Servera med kokt potatis. Lägg smöret i en kastrull och smält på medelvärme. Ös över rikligt med smörspad från ugnsformen och toppa med räkor och pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.