Strö över cayenne och garnera ev med gräslök. 2 msk Arla® Svenskt Smör. 4 msk Arla Köket® vispgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liten rödlök 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk strösocker 2 krm salt 1 krm riven muskotnöt 60 g babyspenat 4 msk Kvibille® cheddar riven 4 msk Arla Köket® vispgrädde 4 ägg ½ krm cayennepeppar
Gnid in laxbitarna med blandningen och lägg dem i en ugnssäker form. Servera laxen med risotton. Späd med varm buljong lite i taget och fortsätt koka 15 -18 min, rör om då och då. 1½ dl Arla Präst®, riven. 50 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 bitar laxfilé á 150 g rivet skal av 1 citron ½ dl rostade pinjekärnor 1 dl hackad färsk basilika 1 krm svartpeppar Risotto 2 dl avorioris 1 gul lök 1 dl torrt vitt vin pressad saft av ½ citroner 4 dl kycklingbuljong 1½ dl Arla Präst®, riven 50 g Arla® Svenskt Smör
Servera med potatisen och ev grönsallad. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 150 g varmrökt lax 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 ask krasse
Gör så här Börja med tomaterna. Dela tomaterna och blanda dem med övriga ingredienser i en stor bunke. Lägg dem med snittytan uppåt på en plåt med bakplåtspapper
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Sirapslimpa - Recept På Söt LimpaGrekiskt Lantbröd - Gott Recept På BrödRecept På Brioche - Gott Franskt BrödGammaldags Vetekaka - Recept På Goda BrödkakorFormbröd - Recept På Gott Bröd Till ToastRecept På Tortillas Med Kyckling Och Avokado Ingredienser
Plocka över rejält med koriander. Skär spetskålen i 4-6 klyftor (men behåll roten). Ugnsbaka på 200 grader i 15-20 minuter tills de har en rejält rostad färg. Ingefära- och soyavinägrett 1 msk färsk ingefära, finriven 1 msk äppelcidervinäger 1 msk japansk soya 2 msk olivolja
11 msk flingsalt att toppa medBlanda alla fröer och salt i en skål. 1Platta ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och skär i så stora bitar du vill ha
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 kruka färsk dragon 1 purjolök ca 500 g rödspätta 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vispgrädde skalet och saften från 1 citron 75 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Och denna bakade feta med oregano och chili och körsbärstomater känns lagom lätt men värmer också lite under vintern samtidigt som den faktiskt smakar sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.