Kornbröd med tranbär
Surkultur.se
Surkultur.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ETT BRÖD
  •  
  • Dag 1, kväll
  • 50 g surdeg
  • 200 g ljummet vatten
  • 120 g rågmjöl
  •  
  • Dag 2, morgon
  • 100 g pumpafrö
  • 75 g tranbär (torkade)
  • 25 g linfrö
  • 100 g matkorn (ex. frebaco)
  • 250 g hett kaffe
  •  
  • Dag 2, lunch
  • 10 g jäst
  • rågsurdegen från ovan
  • skållningen från ovan
  • 75 g brödsirap
  • 15 g salt
  • 100 g rågmjöl
  • 150 g vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.