1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda de torra ingredienserna, rör ner ägg och yoghurt. 2. Forma till en längd, 2–3 cm tjock, ha lite vatten på händerna så går det lättare
Tillsätt nöt/tranbärshack. I ugnen står just nu sista omgången biscotti och torkar till ordentligt. Jag fick en plötslig lust att baka skorpor ikväll och drog fram det gamla receptet jag kört med alla år
Sätt ugnen på 180 grader. Blanda de torra ingredienserna, rör ner ägg och yoghurt. Forma till en längd, 2-3 cm tjock, ha lite vatten på händerna så går det lättare
Biscottin ska va hård o ej kännas mjuk när tiden gått ut. Ta ut biscottin o sänk ugnen till 120 grader o dela den i önskad storlek jag brukar gör ca 1 cm tjocka kakor
Jag passade på att baka biscotti som vi kunde käka under tiden vi jobbade. Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Jag passade på att baka biscotti som vi kunde käka under tiden vi jobbade. Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Choklad biscotti ca. Enjoy Choklad biscotti. 15-20 st grundrecept omgjort av Sofiabakar100 GRAM SMÖR1 DL SOCKER2 TSK KAKAO2 ÄGG50 GRAM HACKAD CHOKLAD JAG TOG FAZER MJÖLKCHOKLAD4 DL VETEMJÖL1 TSK BAKPULVER1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.